Направих си няколко снимки с iPhone-a, сега какво?

Може да ти прозвуча като голям индианец, но така и не мога да разбера как да прехвърля снимките си от iPhone на MacMini. Не ми се появява като устройство когато го включа в компютъра, нито успявам да намеря място в iTunes, откъдето мога да синхронизирам снимки. Всъщност открих едно, но там пише „Sync Photos from <Pictures>“, което е различно от „Sync Photos to <Pictures>“ и не върши никаква работа (опитах, все пак). Та ако знаеш как, моля те кажи. Мерси предварително!

П.П. Питах гугъл и той ми обясни за някаква iPhoto Library, която аз така и не мога да открия. С Picasa успявам да видя снимките на телефона, но ми дава „An error has occurred while attempting to import. Either the source is unavailable or the destination is full or read only.(1)“.

  • Vladimir

    Пробвай тази програмка – http://www.imtoo.com/iphone-transfer-mac.html. За windows поне работи. Друг е въпроса, че трябва да виждаш айфона като дивайс :)

  • http://dchakarov.com/ Dimitar Chakarov

    Не става с нея. Тръгва, показва ми телефона, цъкам на Photos и празен екран. А от телефона като цъкна на Photos имам 86 картинки.
    Иначе аз си ги прехвърлих на убунтуто и оттам през Dropbox си ги качих на мака. Ама ми се вижда индианско така.