Жътва еее

Преглеждам какво съм писал и виждам, че съм обещал да докладвам за разни сериали и после не съм изпълнил. Е, време е.

Започвам с Хаус и статията ми за ехидния детектив. Ти сигурно си гледал сериите с него, но аз да припомня – Лукас се появява като гадже на Къди и има малко повече реплики, макар и не толкова ехидни. Хаус ревнува, но накрая се примирява. Или поне така изглежда. Все пак знаеш какъв е.

За Касъл писах че ще се появи конкурентка на Бекет, която ще омае Касъл, но това се оказа малко пресилено. Въпросната мацка се появява за един епизод и е далеч от класата на любимата ни детективка. Така че дишаме спокойно.

Гледах още няколко серии на Vampire Diaries и въпреки надеждите ми за нещо повече, сериалчето се оказа посредствено. Предсказуемо, не особено интересно, клиширано. На светлинни години от True Blood. Препоръчвам да го гледаш само ако няма какво друго.

Новият-стар Scrubs е доста интересен, задължително го гледай, ако още не си. Първите серии са някак уводни и Джей Ди още си мърмори под носа, но постепенно нещата се отместват в посока д-р Кокс и Търк. За мое съжаление Лорън Греъм никаква не се вижда, но аз още се надявам при прехода към не-джей-ди да се появи или тя или някоя друга готина.

Толкова засега, очаквай още доклади като ми остане време.

  • http://www.skirkova.com/ Reya

    Vampire Diaries наистина е класа под True Blood.
    Изгледах целия сериал True Blood и с нетърпение чакам трети сезон :)

  • http://www.skirkova.com Reya

    Vampire Diaries наистина е класа под True Blood.
    Изгледах целия сериал True Blood и с нетърпение чакам трети сезон :)