Scrubs – историята продължава

Chris Turke

Търк

dr.cox

Д-р Кокс

Сериалът Scrubs ще се появи на 1ви декември за 9тия си сезон с доста промени. Само 2ма от оригиналните актьори ще продължат да играят главна роля – Търк и д-р Кокс. Те ще са преподаватели в нещо като училище за медици. В първите шест епизода в новия сезон ще участват и Джей Ди и Елиът, но само за да направят прехода към новия формат по-плавен. Очаква се да играе и Чистача, който знаем е доста ключов персонаж. Действието ще се развива в друга сграда, като учениците на Търк и д-р Кокс ще стажуват от време на време в Sacret Heart и по коридорите ще се разминават с познати лица от предните сезони. От време на време ще се появяват Карла и Боб Келсо.

dave-franco

Коул

Eliza-Coupe

Дениз

Michael Mosley

Дрю

Kerry Bishé

Люси

Ето малко информация за новите участници в сериала. Елиза Купе, която вече си виждал в сезон 8, ще играе отново ролята на Дениз Махони. Освен това тя играе и в американската версия на английския сериал No Heroics като Crossfade – ако нищо не ти говори, потърси го, няма да сгрешиш. Но гледай английската версия. Дейв Франко ще играе Коул – чаровен, консервативен и глупав ученик, чиито родители са дарили пари за построяване на едно от крилата на учебното заведение. Участвал е в няколко епизода на Privileged, както и в Greek (Колежани). Майкъл Мозли ще е в ролята на Дрю – 30-годишен ученик с последен шанс да стане лекар. Той е играл в доста филми, но аз не съм гледал (или чувал) нито един от тях. Не знам дали това говори зле за мен или за него. Ти си прецени. Кери Бише ще е новия глас зад кадър (чао, Джей Ди!) на име Люси. Досега се е появявала тук-там в епизодични роли, та това ще е предизвикателство за нея.

Lauren Graham

???

Lauren Graham-1

???

И накрая – голямата нова звезда се очаква да е Лорън Греъм, която добре помниш от Gilmore Girls (Момичетата Гилмор), като нейната роля още е неизвестна (както и това дали изобщо ще играе).

Толкова засега, след 1ви декември ще мога да кажа повече.