Евтино злато в World of Warcraft

не знам колко от вас играят WoW, но предполагам, че дори и неиграещите са чували за китайците, на които в служебните им задължения влиза да трупат и продават пари в играта. на пръв поглед тази работа не е лоша, но като се замисли човек и чак му става жал за бедните хорица. да не можеш да направиш някой интересен куест, щото дава малко пари; да те псуват по цял ден всички; да се конкурираш с други за идеалното място за гриндене. не е лека работа.

доколкото съм забелязал, има основно 2 позиции в такава фирма – събирачи и продавачи. докато работата на първите е сравнително монотонна, вторите се налага да търсят нови и нови начини да ни пробутат така ценното злато. някои викат в общия чат, други шепнат на произволни играчи, трети канят минувачи в група. има и такива, които пращат спам по пощата в играта. всички имат една обща черта – героите им са 1во ниво. явно за да не се губи време.

днес се натъкнах на нов начин за спам, при това доста оригинален. вижте на снимката, която е направена в един от главните градове на Alliance-а. разбира се, веднага посетих сайта, за да видя какво предлагат – не се изненадах като видях офертите за евтино злато и вдигане на нива. но рекламата много ми допадна.
wow-spam

edit: за неиграещите WoW трябва да поясня – това, с което са написани буквите, са трупове на играчи. напомнят ми на китайските изпълнения по олимпиадите. а на вас?

  • http://vstankov.net/ Владимир

    lol, според мен хич не им е лесно на хората :))))

  • http://vstankov.net Владимир

    lol, според мен хич не им е лесно на хората :))))